De Sardinië app

In de Tharros.info Sardegna app is een selectie aan bezienswaardigheden, musea en evenementen op Sardinië opgenomen speciaal voor de reiziger die wil weten wat er te doen is in de buurt. De lijst is gesorteerd op afstand tot de actuele locatie. Elke bezienswaardigheid, museum en evenement is kort beschreven en waar mogelijk voorzien van informatie over openingstijden, prijzen en verdere wetenswaardigheden.

De Tharros.info Sardegna app is uitsluitend bedoeld ter promotie van de bezienswaardigheden, musea en evenementen op Sardinië en is geheel gratis.

Screenshots
Screenshots

Download

Downloaden kan via de Google Play Store (tm)

Get it on Google Play

Disclaimer

Met de download van de app accepteer je dat de installatie van de app op eigen risico is, de auteur aanvaardt geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor schade als gevolg van de installatie van deze app op je smartphone, ondanks de uiterste zorg die besteed is aan de ontwikkeling van de software.

Beschrijving

De app start op met de overzichtslijst. De eerste keer wordt gevraagd om de lijst bij te werken, hiermee wordt de laatste actuele informatie van de website gehaald. Wanneer er nieuwe informatie beschikbaar komt zal opnieuw gevraagd worden om de lijst bij te werken. Het bijwerken kan dan ook uitgesteld worden.

De Tharros.info Sardinië app
De Tharros.info Sardinië app

Overzichtslijst: Op de start pagina staat een overzichtslijst gerangschikt naar de dichtstbijzijnde bezienswaardigheid, museum of evenement op basis van de huidige geografische locatie. Tik op de bezienswaardigheid om de detail pagina te zien.
Detail pagina: Op de detail pagina staat een korte beschrijving en, voorzover bekend, informatie over adres, prijzen, openingstijden en een link naar de officiële website.
Help/Over: Op deze pagina staat uitleg over de diverse schermen van de app.
Contact pagina: Voor hulp, vragen en suggesties staat hier hoe u contact op kunt nemen met de maker van de app.
Menubalk: Links boven kan het menu geopend worden waarmee de pagina's opgeroepen kunnen worden. Navigeren kan met het menu of door de Terug toets op uw apparaat.

Voorwaarden voor gebruik

Met de app wordt de Tharros.info Sardinië app bedoeld.
Met de website wordt de website www.tharros.info van dezelfde auteur bedoeld.
Met de auteur wordt de ontwikkelaar van de software en de auteur van de content bedoeld.

Deze mobiele app is vrij te gebruiken. Eigenaarschap van inhoud en copyright berust bij de auteur van deze app tenzij expliciet anders aangegeven. Het is niet toegestaan afbeeldingen en teksten te gebruiken, door printen kopiëren of door welk ander elektronisch middel dan ook, zonder voorafgaande toestemming van de auteur of de eigenaar. De auteur geeft toestemming de open source software die gebruikt is in deze app en die vrijelijk beschikbaar is op internet onder de voorwaarden van de GNU GENERAL PUBLIC LICENSE te kopïeren mits de vermelding van de oorspronkelijke auteurs intact blijft, inclusief de door de auteur aangebrachte wijzigingen. Het is toegestaan afbeeldingen en teksten van de auteur te gebruiken mits voorzien van een referentie aan de auteur of de website voor educatieve doeleinden zoals omschreven in het international copyright. De auteur kan niet aansprakelijk gesteld worden voor incorrect gebruik van de informatie, noch voor schade ondervonden van welke aard dan ook door het direct of indirect gebruik van informatie uit deze app. De persoonlijke gegevens die door het gebruik van deze app verkregen worden worden niet doorverkocht maar exclusief gebruikt voor de correcte werking van de app.

Deze app gebruikt geolocation
Deze app gebruikt lokaal geheugen voor de database
Deze app bevat externe links.

Voor support neem contact op met de webmaster van www.tharros.info of stuur een email

Credits

Deze app is ontwikkeld door Timbert Kriek met behulp van open software. Al het beeld materiaal is copyright van de auteur. Alle sites zijn persoonlijk bezocht door de auteur.

Laatst gewijzigd 11/05/2020

Reisgids mee?

Download Reisgids
©2019 Tharros.info Sitemap Privacy Contact