Tharros.info widget v3.0

Tharros.info biedt de mogelijkheid foto's van de site via een widget op de eigen site te vertonen. Deze web widget (of ook gadget) is een diashow van foto's over Sardinië en is de ideale verfraaiing van je website. Een twintigtal van de mooiste foto's met onderwerpen over cultuur, natuur en pre(historie) van de site zijn geselecteerd. De widget is eenvoudig aan je site toe te voegen met behulp van een klein stukje code. Voor uitleg over wat een widget is zie Web Widget op Wikipedia

De code:

Selecteer en kopiëer de code en plak deze in de body van je html pagina.

Instellingen voor de widget

Door de style="width:300px" aan te passen kan je de gewenste grootte aangeven van de widget. De widget werkt echter het beste met moderne browsers, voor Internet Explorer 8 of ouder heeft de widget een automatische maximum breedte van 360px.

Technische informatie van de widget

De widget is geschreven in een combinatie van javascript jQuery, php en met behulp van CSS3. De foto's van het kleine formaat widget zijn tussen de 11 en 20kb groot. De foto's zijn in jpeg format geoptimaliseerd voor webbrowsers. De widget wordt gehost op dezelfde site als Tharros.info en het kan voorkomen dat door problemen met de webhosting de widget onbeschikbaar is. Tharros.info en de maker van de widget kunnen daar niet aansprakelijk voor gesteld worden. De code is uitvoerig getest, mochten er desondanks problemen optreden neem dan contact op met de webmaster.

Voorwaarden voor gebruik

De volgende voorwaarden zijn van toepassing op het gebruik van de widget:
1. Copyright van de foto's berusten bij de maker (zie: Copyright en Aansprakelijkheids verklaring ). Vermenigvuldiging op enigerlei wijze van materiaal beschermd door het auteursrecht is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van de auteur.
2. De maker van de widget en Tharros.info stellen zich niet aansprakelijk voor schade of verlies die door het gebruik van de widget veroorzaakt kunnen worden. Het plaatsen van de code is op eigen risico en dient vooraf getest te worden op de eigen website.
3. De inhoud en versie van de widget kunnen zonder voorafgaande waarschuwing door de auteur worden gewijzigd. Bezoek voor de laatste updates regelmatig de site.
4. De widget bevat geen ongewenste reclame boodschappen of links naar andere sites dan Tharros.info en is niet voorzien van scripts of links die op enigerlei wijze inkomen genereren voor de auteur. De widget is niet-commercieel van opzet.

Verdere informatie

Verdere informatie kan worden verkregen bij de webmaster van deze site of via een aanvraag in het gastenboek. Ook zijn suggesties en opmerkingen natuurlijk welkom.

Laatst gewijzigd 05/01/2014

Reisgids mee?

Download Reisgids
©2019 Tharros.info Sitemap Privacy Contact