Alle downloads

Op deze pagina vind je een aantal verwijzingen naar downloads van gadgets van Tharros.info of sites met interessante downloads die betrekking hebben op Sardinië. Een paar downloads zijn van apps voor je smartphone of tablet of die handig kunnen zijn voor onderweg op Sardinië zelf. Andere downloads zijn geschikt voor je desktop of laptop, voor geïnteresseerden en liefhebbers. Sommige downloads zijn alleen in het Italiaans verkrijgbaar of alleen in het Engels.

Veel plezier er mee, en tips zijn natuurlijk welkom.

Reisgids voor Sardinië (Nederlands)

Een reisgids in PDF formaat met informatie voor West-Sardinië, de provincies Oristano en Medio-Campidano. Een handig A5 formaat leesbaar op je tablet zodat je het overal mee kunt nemen en raadplegen. Kijk hier voor de reisgids

Nuraghe app for Android (Engels)

Screenshots
Screenshots

Voor mobile devices met Android heb ik de Nuraghe app gemaakt waarmee je alle nuraghi op Sardinië kunt opsporen. Als je op Sardinië bent kan je ook precies alle nuraghi in je buurt zien. Het is een beta versie. De Nuraghe app kan je downloaden van de Phonegap site en je moet installaties van apps die buiten Google Play om aangeboden worden toestaan. Ik ben bezig met het plaatsen van de app op Google Play. Kijk hier voor alle informatie.

Sardinië app voor Android

De Sardinië app voor Android, verkrijgbaar in de app store van Google, is een handige app om de bezienswaardigheden, musea en evenementen te vinden in de buurt van de verblijfplaats op Sardinië. De informatie blijft offline beschikbaar en kan dus ook onderweg geraadpleegd worden. Kijk hier voor alle informatie.

Tharros.info widget voor je website

Tharros.info biedt de mogelijkheid foto's van de site via een widget op de eigen site te vertonen. Deze web widget (of ook gadget) is een diashow van foto's over Sardinië en is de ideale verfraaiing van je website. Kijk hier voor de widget.

Sardinië 3D (voor desktop/laptop)

Op de site van de regione Sardegna (SardegnaTerritorio) is de applicatie Sardegna 3D te vinden. Analoog aan Google Earth (maar dan specifiek voor Sardinië) maken de door TerraItaly gemaakte lucht en satellietfoto's het mogelijk een virtueel bezoek te brengen aan Sardinië met 3D navigatie.

De applicatie kan je op de PC downloaden en installeren. De kaarten en informatie zijn beschikbaar vanaf de server van de Regione Sardegna.

Alle interessante landmarkeringen (stranden, dorpen, nuraghe sites en Fenicisch-Punische sites) zijn hier op aangegeven. Net als bij Google Earth kan je je eigen placemarks definieren.

Download hier het programma (Italiaans):

Sardegna3D
Site van de Regione Sardegna Territorio

Tharros.info wallpaper

Misschien wat ouderwets geworden maar een mooie foto op je desktop misstaat niet. Kijk hier voor de downloads.

Tabel van archeologische periodes van Sardinië (Nederlands)

Voor de studenten en liefhebbers een tabel van de archeologische periodes van Sardinië in PDF kan je hier downloaden

Nuraghe database for POI-loader of Garmin (Engels)

Op verzoek heb ik ooit deze download gemaakt voor de POI (Point of Interests) loader van Garmin GPS. Als er interesse voor is kan ik deze nog eens updaten. Als alternatief kan je ook gebruik maken van de Nuraghe app.

Laatst gewijzigd 06/08/2016

Reisgids mee?

Download Reisgids
©2019 Tharros.info Sitemap Privacy Contact