Sardinië Vakantie Beurs 26 januari 2013

20/01/2013 13:08:39

Sardinië Vakantie Beurs 26 januari 2013

Op 26 januari 2013 wordt de Sardinië Vakantiebeurs georganiseerd. Deze beurs wordt voor het eerst in Nederland gehouden. Er zullen een groot aantal exposanten aanwezig zijn die allemaal een band hebben met het eiland, een unieke gelegenheid om de mensen achter de websites te leren kennen, maar ook om de specifieke producten van het eiland te kunnen proeven.

De Sardinië Vakantie Beurs
De Sardinië Vakantie Beurs
Veel van de aanwezige exposanten ken ik al langer, via het Sardiniëforum, maar ook via andere gelegenheden zoals Italia al Dente dat elk jaar in Amsterdam wordt gehouden en zelfs op Sardinië hebben we een ontmoeting gehad met Monique en Toni van Sardinietrips en de Ecolounge. Het zal voor het eerst zijn dat zoveel passie voor Sardinië samen komt op een beurs die als doel heeft de bezoekers alles te vertellen over dit bijzondere eiland.
Ik zal zelf meedoen met een presentatie over de geschiedenis en de prehistorie van Sardinië, een passie die ik al lange tijd cultiveer en die zijn beslag heeft gekregen in mijn website. Het karakter van de presentatie is puur informatief, de interessante plaatsen en plekken op Sardinië worden in een historische context geplaatst. Een half uur is ook te kort om echt alles te weten te komen over de rijke geschiedenis van het eiland en de inwoners, maar een idee geeft het wel. Na de presentatie zal de bezoeker begrijpen waarom Sardinië zo rijk is aan cultuur-historische resten.
Rest mij slechts u, lezer, uit te nodigen om vooral deze kans om meer te weten te komen over Sardinië niet ongemerkt voorbij te laten gaan. Zaterdag 26 januari op de Sardinië Vakantie Beurs in de Bosrand in Ede bent u vanaf 11.00 van harte welkom.

Sardinië Vakantie Beurs 26 januari 2013

©2019 Tharros.info Sitemap Privacy Contact