Aanstaande verhuizing van provider

05/08/2010 11:54:29

Aanstaande verhuizing van provider

Afgelopen 4 mei kwam er een email en een brief van KPN. KPN had in het verleden de hosting dienst van Planet overgenomen en had nu besloten deze door te verkopen aan XS4All. In de loop van de zomer zouden we als klant van KPN een bericht krijgen wanneer de verhuizing zou plaatsvinden. Tot op heden is daarover nog geen bericht ontvangen, maar de verhuizing zou eind augustus gereed moeten zijn.

De verhuizing staat gepland in de periode van 1 juni t/m 1 september. U ontvangt circa 2 weken voor de verhuizing een brief met daarin de datum waarop uw diensten verhuisd worden naar XS4ALL. Om de verhuizing goed te laten verlopen is het vanaf de verhuisdatum niet meer mogelijk wijzigingen door te voeren in uw dienst. Alle wijzigingen die u daarvóór doorvoert worden meegenomen in de verhuizing. U ontvangt een schriftelijke bevestiging op het moment dat uw diensten bij XS4ALL zijn ondergebracht.

Op dit moment beschikt Tharros.info over 250MB ruimte en dat wordt te krap. Ondanks dat er nog geen bericht van verhuizing is gekomen blijkt dat KPN geen dienst meer levert op het hosting pakket en dat het telefoonnummer dat aangegeven was voor vragen over de verhuizing inmiddels niet meer actief is. De optie 1 adviseert je een ander nummer te bellen. De optie 2 schakelt je door naar XS4All waar niemand opneemt en de optie 3 brengt je bij een alleraardigste technische helpdesk die aangeeft niets meer voor je te kunnen doen.

Het is dus afwachten en hopen dat de belofte

Als klant van XS4ALL kunt u rekenen op uitstekende en onderscheidende service. XS4ALL is uitgeroepen tot beste provider van 2009 (Consumentenbond).

waar gemaakt gaat worden. We zijn natuurlijk wel in 2010. Hopelijk gaat de hele verhuizing zonder onbeschikbaarheid van de site.

Aanstaande verhuizing van provider

©2019 Tharros.info Sitemap Privacy Contact