Vind accommodaties met de interactieve kaart

16/05/2010 14:21:48

Vind accommodaties met de interactieve kaart

Sinds kort ben ik gestart met een interactieve kaart met accommodaties, restaurants en andere diensten (vliegvelden en havens) op Sardinië. Het doel van deze interactieve kaart is om in een enkel overzicht een aantal suggesties aan te geven aan de bezoekers. De accommodaties worden door mij uitgekozen aan de hand van een aantal criteria, waarbij ik let op de ligging van de accommodatie, hoe goed de accommodatie aangeschreven staat, hoe verzorgd de website overkomt en wat ik verder via het internet of familie en kennissen te weten kan komen. Natuurlijk heeft een ieder zijn eigen criteria en wensen en zal dus zelf uiteindelijk een oordeel moeten vellen over de accommodatie. Een aantal accommodaties ken ik persoonlijk en heb daar goede ervaringen mee, maar dat neemt niet weg dat omstandigheden kunnen veranderen. Ook voor de keuze van restaurants ga ik in sommige gevallen uit van eigen ervaring, maar ook daar kunnen omstandigheden van jaar tot jaar wisselen.

Een deel van de accommodaties die getoond worden op de kaart wordt aangeboden met behulp van commerciële bemiddelaars waar Tharros.info een overeenkomst mee aangegaan is. Eventuele opbrengsten worden gebruikt voor het onderhoud van de site zelf, om de maandelijkse kosten te betalen en de aanschaf van software en andere middelen die voor de site nodig zijn te bekostigen. In de loop van 2010 is het ook de verwachting dat die kosten zullen gaan stijgen in verband met uitbreiding van de site met nieuw materiaal waarvoor meer ruimte bij de provider aangeschaft zal moeten worden.

Ondanks het streven om de accommodaties en restaurants met zorg uit te kiezen om het kwalitatieve gehalte van de website zo hoog mogelijk te houden, kan het voorkomen dat een accommodatie niet aan de eisen voldoet. Hiervoor kan de auteur niet aansprakelijk gesteld worden aangezien deze geen partij is in het tot stand komen van een eventuele verkoop via een link aangeboden op Tharros.info. Overigens is het altijd mogelijk via het gastenboek of het forum suggesties te doen voor accommodaties of restaurant of om commentaar te geven.

Vind accommodaties met de interactieve kaart

©2019 Tharros.info Sitemap Privacy Contact